DİA Erp Entegrasyonu

DİA Erp Entegrasyonu nedir?

DİA tamamen bulut tabanlı SAAS teknoloji ile yönetilen 2004 yılından beri DİA Yazılım A.Ş. tarafından ODTÜ Teknokent’te geliştirilmeye devam eden bir ERP Yazılımıdır. DİA tamamen micro api mimarisiyle inşa edilmiştir. Bu özelliği sayesinde 3. parti yazılımlar, makineler, e-ticaret platformları ve raporlama araçları DİA’ya entegre edilebilmektedir.

DİA kullanıcılarının kendileri de DİA’ya entegre ürün geliştirebilirler. Bunun için DİA’ya çözüm ortaklığı başvurusu yapmakla başlanmalıdır. İşin ilk adımı olarak DİA Web servis test aracını kurmakla başlayabilirsiniz. 

DİA Web servis test aracı nedir?

DİA Web Servis Test Aracı DİA Api‘lerinin yer aldığı ve DİA servislerini test edebildiğiniz aynı zamanda örneklerle DİA Api’lerini nasıl kullanabileceğinizi anlatan DİA tarafından geliştirilmiş bir uygulamadır.

Uygulamayı windows için buradan indirebilirsiniz.

Uygulamayı Mac OS için buradan indirebilirsiniz.

Uygulamayı Linux için buradan indirebilirsiniz.

DİA web servis test aracı ile testler yapabilmek için elinizde alttaki DİA bağlantı bilgileri bulunması gerekir:

  • Sunucu Kodu (DİA’ya bağlandığınız DİA’yı satın aldığınızda belirlediğiniz kod)
  • Firma ve Dönem Kodu
  • Web Servis Kullanıcısı / Şifresi (DİA içerisinden yeni bir web servis kullanıcısı oluşturmanız gerekir.)
  • DİA Çözüm Ortağı API Key

DİA Firma ve dönem kodu nedir?

Firma ve dönem kodu DİA içerisinde oluşturduğunuz firmalar listesinden ulaşabileceğiniz bilgilerdir. Bu bilgilere DİA ekranlarından alttaki gibi ulaşabilirsiniz.

Benzer Yazı:  PowerBI ERP Entegrasyonu

 

DİA Api Key nedir? DİA çözüm ortağı nasıl olunur?

DİA Api Key DİA çözüm ortaklarına DİA entegrasyonu için DİA tarafından verilen bir anahtardır. Bu anahtara sahip olmak için tek yapmanız gereken DİA’ya çözüm ortağı başvurusu yapmaktır. Çözüm ortağı başvurusu için DİA ile doğrudan iletişime geçebilirsiniz.

DİA Entegrasyon için tüm web servis dökümanına buradan ulaşabilirsiniz.

DİA Erp Entegre Uygulamalarımız?

DİA’nın çözüm ortağı olarak müşterilerimiz için DİA’ya entegre özel uygulamalar geliştirmekteyiz. 

DİA Entegre Yazılım Talebinde Bulunmak İçin Tıklayınız. – 0850 885 0636

Mavvo Sözleşme Takip Uygulaması

Mavvo Sözleşme takip uygulaması ile sözleşmelerinizi dijital ortama taşıyın. Kendinize özel sözleşme formatını belirleyin, sahada mobil uygulama üzerinden sözleşmenizi kolayca hazırlayın ve müşterinize ister mail/sms entegrasyonu ile onaylatın isterseniz de hard copy olarak uygulamanızda saklayın. DİA’nın stok, cari, teklif, sipariş modülleriyle entegre çalışan Sözleşme Takip Entegrasyonu müşterilerimizin sahadaki sözleşme süreçlerini başarıyla yönetmektedir.

Mavvo CRM Uygulaması

DİA Erp ile tam entegre çalışan Mavvo CRM uygulaması Sanal Santral ile de entegre Crm Uygulaması özelliğine de sahiptir. Müşteri telefon çağrısı geldiğinde ilgili müşteri temsilcisi crm uygulaması üzerinden müşteri özet bilgilerini ve daha önceki alışverişleri ve görüşme kayıtlarını görerek müşterisine destek olmakta ve ilgili satış personeline görev kaydı oluşturarak çağrıyı yönlendirmektedir. Bu uygulamada ek olarak kurum içindeki iletişim, duyuru yönetimi, görev yönetimi gibi konulara da çözüm olmaktadır.

DİA Beton Santrali Entegrasyonu

Beton üreten firmalarda beton santrali verileriyle erp ve muhasebe verilerini, reçeteleri ve iş emirlerini senkron yönetmek büyük problem olmaktadır. DİA Beton Santrali Entegrasyon uygulamamız sayesinde müşterilerimiz stok, envanter, sipariş, irsaliye ve iş emirlerini eş zamanlı olarak yönetebilmektedir. Ayrıca bu entegrasyon sayesinde Ebis QR Code yönetimi de DİA üzerinden yapılabilmektedir.

Benzer Yazı:  Linux'ta Ubuntu'da Çalışan Erp Programı

DİA ERP – Wings ERP Entegrasyonu

Wings Erp ile DİA ERP’nin Stok, Sipariş, Teslimat, İrsaliye ve Fatura modüllerini entegre ettiğimiz bu çözüm ile müşterilerimiz iki sistemi senkron şekilde yönetebilmektedirler. DİA ve Wings Entegrasyonu tamamen iki sistemin apilerinin entegre edilmesiyle sağlanmıştır.

Mavvo Sipariş Uygulaması

Sipariş süreçleri çok özel ve karmaşık olan müşterilerimiz için tamamen onların süreçlerine özel olarak geliştirdiğimiz DİA entegre sipariş uygulamamızı müşterilerimizin kullanımına sunmaktayız.

DİA Erp Excel Entegrasyonu

Local bir çok ERP yazılımının veri tabanını excel ile entegre ederek kendi raporlarınızı excelde hazırlayabilirsiniz. Peki ya DİA’yı excel ile entegre edebilir miyiz? Cevap Evet! DİA servisleri ile exceli entegre ederek istediğiniz verileri excel tablosuna eş zamanlı alabilirsiniz. Hatta excel macroları ile DİA ERP’ye veri gönderebilirsiniz. 

DİA Erp PowerBI Entegrasyonu

MS PowerBI Microsoftun gelişmiş raporlama ve iş zekası çözümüdür. Ms PowerBI – DİA Erp entegrasyonu sayesinde müşterilerimize çok gelişmiş raporlama ve iş zekası çözümleri sunmaktayız.

Mavvo Mail/Sms ile DİA Teklif Sipariş Onay Entegrasyonu

Bir çok yönetici gün içindeki iş yükünü ve yoğunluğunu azaltacak çözüm arayışındalar. Biz de onların bu arzularını karşılamak için bir tık ile siparişleri, teklifleri, ödemeleri onaylayabilecekleri yöntemler geliştirdik. Geliştirdiğimiz onay entegrasyonu ile yöneticiler DİA ekranlarına girmeden mail yada sms üzerinden DİA’daki onay süreçlerini yönetebilmektedirler.

DİA Erp – Jira Entegrasyonu

Özellikle yazılım şirketleri Atlassian Jira kullanmaktadırlar. Biz de onlar için süreçlerini daha verimli yönetmeleri için Jira ile DİA Erp’yi entegre ettik. Müşterilerimiz Jira ile DİA ERP’nin Cari, Görüşme Notları ve Fatura modüllerini entegre yönetebilmektedirler.

Dataport Veri Ambarı Entegrasyonu

Özellikle Big Data denilince bir veri ambarı kurmak olmazsa olmazdır. Dataport uygulamamız DİA’nın tüm servisleri entegre çalışarak verileri ETL süreçleri işleterek bir Veri Ambarına depolamaktadır. Bu sayede büyük verinin yönetilmesi, anlamlı verilere ulaşılması saniyeler içerisinde mümkün olmaktadır.

DİA Entegre Diğer Çözümler

E-ticaret Entegrasyonları Çözümleri

  • Projesoft
  • Entegra
  • Prapazar
  • Dopigo
  • Eron Software
  • Quka Software

DİA ERP Entegre Finans Çözümleri

  • DİA Ingenico Ödeme Kaydedici Cihaz Pos Entegrasyonu
  • Ödüyo Online Tahsilat Entegrasyonu
  • Ödüyo Online Bankacılık Entegrasyonu
  • Pavo Mobil Pos Entegrasyonu

DİA ERP Entegre Diğer Çözümler

  • DİA Terazi ve Kantar Entegrasyonu 
  • Data Still İTS – ÜTS ve Medula Entegrasyonu
  • DİA Sanal Santral Entegrasyonu
  • DİA Netoloji BPM Entegrasyonu
  • Yemek Sepeti, Getir Yemek ve Trendyol Yemek Entegrasyonu
  • IYS Entegrasyonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DİA'yı denemek ister misiniz?
DİA'yı denemek ister misiniz?