Çankaya Üniversitesi 2021 Dönemi ERP Eğitim Sertifikaları

Mavvo Bilişim olarak 2020 Bahar Döneminde olduğu gibi, 2021 Bahar Dönemi Endüstri Mühendislerine verilen Üretim Bilgi Sistemleri ERP uygulama derslerini, DİA üzerinden yürütüyoruz!

THE (Times Higher Education) World University Rankings 2021 tarafından yapılan sıralamada, Çankaya Üniversitesi listeye giren 1527 üniversite arasında 401-500 bandında yer aldı. Türkiye’den 43 üniversitenin girdiği sıralamada, Türkiye üniversiteleri arasında ise 1. sırada yer almıştır.

1997’de Ankara Çankaya’da eğitim hayatına başlayan; 5 fakülte, 23 bölüm, 2 meslek yüksekokulu ile iki enstitüde lisans ve lisansüstü eğitim veren Çankaya Üniversitesi misyon edindiği şekilde zamanın gelişmelerine ayak uyduran geleceğin teknolojisini ve dünyadaki araştırma-geliştirme ve yenilikçi eğilimlerini öğrencilerine aşılamaya devam ediyor.

 

no images were found

Covid-19 virüs salgını ve pandemi döneminde olunmasından dolayı bu sene de online olarak derslerimizi gerçekleştirmek zorunda kaldık. DİA ERP üzerinden şirketlerin Satış Yönetimi, Tedarik Zinciri Yönetimi, Finans Yönetimi, Ürün Ağacı Yönetimi, Üretim ve Rota Yönetimi, Malzeme İhtiyaç Planlama (MRP) gibi iş süreçlerini ERP yazılımlarında nasıl yönetebileceklerini, uygulamalı ve oluşturulan senaryolar üzerinden anlatmaya çalıştık. 

Eğitim fırsatını bize tanıyan, bizim de bir katkımız olmasını ve yeni Endüstri Mühendisi arkadaşlarımızla buluşma fırsatını veren Çankaya Üniversitesi’ne, bu süreçte bizlere sağladığı katkılardan dolayı  DİA Yazılım‘a teşekkür ederiz…

 

Benzer Yazı:  ERP Yazılım Destek Uzmanı İş İlanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DİA'yı denemek ister misiniz?
DİA'yı denemek ister misiniz?