Dia Erp ile Diğer Erp Programları Arasındaki Farklar

Tamamen Bulut Çalışır

Dünya’da bulut çalışan sistemler son hızıyla gelişmekte ve artmaktadır. Apple bulut sistem ile cep telefonlarını 2011 yılında icloud ile birlikte sürekli yedeklemeye başlamıştır. Bu sayede muazzam bir kullanıcı deneyimi yaratmaktadır. Iphone kullanıcıları telefonum bozulursa, rehberim, resimlerim, videolarım ne olacak diye düşünmüyor. Telefonlarını sürekli yedekleme gibi bir sorunları da yok. IOS’un yedekleme sistemlerini android sistemler de takip etmiştir. Şimdi ise birçok sektörde olduğu gibi ERP sektöründeki firmalar da bulut sistem geliştirmenin yollarını arayarak bu kervana katılmaya çalışmaktadır. DİA BULUT ERP SİSTEMLERİNİ 2004 YILINDA GELİŞTİRMEYE BAŞLAMIŞTIR. Bulut çalışan erp sistemi sayesinde DİA müşterileri güvenli, sorunsuz ve kesintisiz bir sisteme sahip olmaktadırlar. SERVER, GÜVENLİK CİHAZLARI ve YEDEKLEME SİSTEMLERİ gibi cihazlara İHTİYAÇ DUYMAMAKTADIR.

Erp Çözümlerimiz için bize 0850 885 06 36 telefon numarasından veya iletişim formunu doldurarak ulaşabilirsiniz. Dia Yazılım hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

İster Cep Telefonundan İster Tabletten Her An Online

Dia ERP platform bağımsız şekilde her an online çalışır. Yani ister ios, ister android mobil cihazınızdan tüm işlemlerinizi Windows ya da Mac bilgisayarınızdaki kadar kolay şekilde saniyeler içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Bir kafe de kahvenizi yudumlarken ya da arkadaşlarınızla öğlen yemeğinizi yerken, sizin için çok önemli bir müşterinizin şirketinizin sahadaki satış görevlisinin mobil telefonundan aldığı siparişlerini, depo görevlinizin mobil telefonuyla ürünlerin barkodlarını okutarak deposundan transfer ettiğini görmek çok ayrı bir haz ve keyif vermektedir.

Tamamen Hız, Kolaylık ve Pratiklik Odaklı ERP!

Mühendislerimiz tarafından geliştirilen, web servisler üzerinden çalışan sistemin ve hız odaklı geliştirilen veri tabanı mimarisinin onlarca dijital robot tarafından, binlerce kez test edilerek sürekli geliştirildiğini, müşterilerimiz işlemlerini çok pratik ve hızlıca halletsin diye geliştirilen hızlı erişim menülerini, kısa yol tuşlarını ve hızlı arama motorunu, sistemin o konforunu ve hızını, müşterilerimiz sıkıntı çekmeden her işlemlerini kolayca yapabilsin, öğrenebilsin diye oluşturduğumuz yüzlerce eğitim videosunu… Biz anlatmayalım en iyisi siz 30 gün deneyin… Yine de bir göz atmak isterseniz “Kolay Muhasebe Programı Nasıl Olur?” ve “En iyi Stok Takip Programı Nasıl Olur?” yazılarımızı okuyabilirsiniz.

Benzer Yazı:  E-Ticarette Muhasebe & ERP Programı Entegrasyonu Nasıl Yapılır?

İhtiyaca Göre Erp Çözümleri

Dia, işletmelerin ihtiyaçları doğrultusunda esnek Erp Çözümlerine ve hizmetlere sahiptir. Modüler yapısı sayesinde işletmeniz için en uygun Erp sistemine sahip olabilirsiniz. Dia Erp Standart, KOBİ’lerin tüm ihtiyaçları için çözüm sunmaktadır. İçerisine ön muhasebe, satış, satın alma, stok ve diğer bütün iş süreçleri dahildir. Dia Enterprise Erp ise daha kurumsal bir yapıya sahip, büyük işletmeler tarafından tercih edilebilir. Büyük veriye ve sayı olarak fazla personele sahip olan işletmeler için geliştirilmiş bir ERP programıdır. Dia Mobil Erp, Android ve IOS işletim sistemine sahip bütün cihazlar tarafından desteklenmektedir. Mobil cihazınızla pratik olarak ihtiyacınız olan bütün süreçlere hâkim olursunuz. Dia Erp E-Ticaret yazılımıile entegrasyon işlemiyle uğraşmazsınız. Üyelik başvurunuz ile anında cari hesap açabilirsiniz. Dia Erp E-Ticaret yazılımı ile internet siparişleri anında muhasebe sisteminize yansımaktadır. Çözümlerimizin sağladığı faydalar bütün bunlarla sınırlı değildir. Size en uygun sistem hakkında detaylı bilgileri sitemiz içerisinde bulabilirsiniz.

ERP’ de 15 Yıllık Tecrübe

Dia Yazılım Aş, 2004 yılında KOSGEB Teknoloji Geliştirme Desteği ile kurulmuştur. Dia Erp programı konusunda yılların birikimine sahiptir. Kurulduğu günden bu yana KOBİ’lerle, büyük ve orta işletmelerle çalışmaktadır. Bunun yanı sıra eğitim kurumları, devlet kurum ve kuruluşları ve pek çok farklı sektör için hizmet vermektedir. Dia Yazılım Aş; bu kurum ve kuruluşların ticari yönetim, kontrol ve düzenleme ihtiyaçları için ilk günkü heyecanıyla hizmet vermeye devam etmektedir. Vaktinizi ve sermayenizi boşa harcamak istemiyorsanız sektörde tecrübe sahibi olmayan yazılım firmalarından program satın almayınız.

ERP Sistemini 30 Gün Ücretsiz Deneyin

Dia Erp Demo ile şirket yapınız için özel oluşturulmuş ERP yazılımını 30 gün boyunca ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Demo ERP sistemini tabletinizden veya kişisel bilgisayarınızdan kullanabilirsiniz. Bu işlem çok az veri transferi gerektirdiği için hızlı çalışan bir sistemdir. İş yerinin verilerini emanet ettiği programları ücretsiz deneyebilmek her işletme sahibinin hakkı olmalıdır. Bir yazılım şirketi ile müşterileri arasında güven duygusu olması önemlidir. Dia 15 yıldır bu vizyon ile sektörel çözümler üretmektedir.

ERP Uyarlama ve Proje Başarısı

Benzer Yazı:  Ürün Yönetimi Nedir?

Çoğu kimse yazılım satın almak için bize başvurur. Fakat dijital dönüşüm için bir yazılımdan çok daha fazlasına ihtiyaç vardır. Mavvo firmalara erp programları sunan bir yazılım ve bilişim firması olmanın ötesinde, onları ideal duruma taşımak için gayret gösteren, müşterilerinin en büyük destekçisi olma hedefine sahip bir dijital dönüşüm merkezidir.

online en basit stok takip programı

Mavvo erp ve dijital dönüşüm projelerinde standartlarını oluşturduğu kendi iş süreçlerine sahiptir. Tüm erp uyarlama projelerinde bu iş süreçlerine göre bir standart içerisinde işlerini yürütmektedir. Bu sayede tüm erp ve dijital dönüşüm projeleri aynı standartta ve kalitede ilerlemektedir. Bununla birlikte Mavvo dijital dönüşüm uzmanları erp projelerini yürütürken bu iş süreçlerini sürekli olarak iyileştirmektedir. Böylelikle her yeni projede daha fazla verimlilik sağlanırken, yeni proje heyecanı hep taze kalmaktadır. Müşterilerine sürekli siz yenilenin, yeniliklere açık olun derken, öncelikle Mavvo kendi iş süreçlerini ve iş yapış şeklini yenileyerek müşterilerine örnek olmaktadır.

Mavvo kadrosu alanında uzman, genç ve dinamik dijital dönüşüm uzmanlarından oluşmaktadır. Erp projelerinin gerektirdiği uzmanlık alanlarını barındıran kadrosu başlıca Endüstri Mühendisleri, Mali Müşavirler, Verii Tabanı ve Raporlama Uzmanları, Bilişim Uzmanları gibi nitelikli insanlardan oluşmaktadır. Mavvo’nun başarı hikâyelerinin arka planındaki genç ve dinamik çalışma ekibi kendi uzmanlık alanında her geçen gün kendini geliştirmektedir.

online en basit stok takip programı

Her yeni projede know-how edinen Mavvo yeni projelerinde de bu know-howları kullanarak müşterilerini çok daha rekabet edebilir ve sağlam temeller üzerine taşımaktadır. Firmalara sunduğumuz Erp ve Dijital Dönüşüm hizmetlerinin dışında sunduğu, Yalın Üretim, Bütçe ve Finans, İş Süreçleri Geliştirme, Kalite Yönetimi gibi alanlarda da müşterilerine destek olmaktadır. Tüm bu hizmetleri alanında uzman çalışma ekibiyle sunarak işinde tam bir verimlilik sağlamaktadır.

Mavvo kendini asla bir yazılım firması olarak nitelendirmemektedir. Müşterilerinin en büyük destekçisi ve sağlam dostumisyonu ve vizyonu ile hareket ettiği için projelerinde aile ve ekip sıcaklığını her daim yakalamaktadır. Hizmet verdiğimiz hiç bir müşterimiz kendini Mavvo Müşterisi ya da iş ortağı olarak görmemektedir. Çünkü biz onların her an yanlarındaki hemen her konudaki destekçileriyiz. Bu da Mavvo’yu Türkiye’nin En Büyük ERP ve Dijital Dönüşüm Merkezi yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DİA'yı denemek ister misiniz?
DİA'yı denemek ister misiniz?