En İyi En Kolay Stok Takip Programı

En İyi En Kolay Stok Takip Programı Nasıl Olur ?

Firmaların en çok sıkıntı yaşadığı süreç stok takibinin olabilecek en kesin şekilde yapılmasıdır. Depolar firmaların en çok sirkülasyonunun gerçekleştiği birimlerdir. Mesai saatleri içerisinde yoğun tempo ile çalışılan bölümdür. Bir taraftan siparişlerin yetiştirilmesi, bir taraftan diğer birimlerin taleplerinin karşılanması, bir taraftan tedarik sürecindeki ürünleri takip etmesi, bir taraftan da irsaliye ile gelen malları kontrol ederek depo yerleşimi yapması gerekir. Bunun yanın da bir de bu süreçlerin tamamını bir stok takip sistemine girmesi beklenmektedir. Dolayısıyla bu süreçlerin içeresindeki çalışanlara tüm bu süreçlerin yanında bir bilgisayar sistemini kullanmak onlara can sıkıcı ve zor gelmektedir.

Stok Programı Çözümlerimiz için bize 0850 885 06 36 telefon numarasından veya iletişim formunu doldurarak ulaşabilirsiniz.

Aslında bir stok takip yazılımı kullanmak ekstra bir iş yükü değil işleri kolaylaştıran bir araçtır. Bize göre en iyi stok takip programı iş yükünden çok vaz geçilmez ve işleri yapmaktan keyif aldıran en iyi yardımcı programdır. Fakat her stok takip yazılımı işlevsellik ve ergonomi bakımından bu kadar kolay süreçlere sahip değildir. Bu yüzden stok takip yazılımı seçimi yaparken belli kriterlere sahip yazılımlar tercih edilmelidir. Peki bir stok takip yazılımını işlevsel ve kolay stok takip programı yapan nedir?

Her Yerden Online

Özellikle depo üretim gibi sahada çalışan personel için stok takip programı kullanırken en yaşanan en büyük zorluk yazılıma erişilebilirliktir. O yüzden bizim tavsiyemiz her yerden online ve ister mobilden ister tabletinizden kullanabileceğiniz bir depo stok programı tercih etmeniz yönündedir. İster windows, ister android, ios, isterseniz de el terminali ile stok takip programınızı kullanabilmeniz gerekir.

Benzer Yazı:  ERP Uzmanı Nedir?

online en basit stok takip programı

Tüm Süreçlerde Barkod Desteği

Hiç şüphesiz depo stok programı denilince ilk akla gelen barkod destekli stok takip yazılımıdır. Yani ürünlerinize istediğiniz kadar barkod tanımlayarak stok giriş çıkışlarında barkod desteği yapılmasıdır. Genellikle stok takip yazılımlarında barkod desteği yalnızca satış ve satın alma süreçlerinde verilmektedir. Fakat bizce bir stok depo programının en iyi stok takip programı kriterlerini sağlayabilmesi için stokla ilgili tüm süreçlerde ve ekranlarda stok barkod desteği vermelidir. Ancak çok özel stok yazılımları bu desteği verebilir.

barkodlu stok takip programı

Kullanışlı Ergonomik Listeler

Stok takip programında listelerin kullanılabilirliği çok ama çok önemli bir konudur. Çünkü süreçlerin çok büyük bir bölümü bu listeler üzerinden kullanılır. Bu listeleri istediğiniz gibi özelleştirebilmek, istediğiniz her alanda kolayca filtre yapabilmek ve anlaşılabilirliği kolaylaştıracak grid renklendirmeler yapabilmek bir stok takip programını en iyi stok takip programı ve aynı zamanda en basit stok takip yazılımı yapan özelliklerdir.

en basit stok takip programı

Arama Motoru

Olmazsa olmaz her uygulamada olması gereken iyi ve kullanışlı bir arama motorudur. Her aradığınızı karışık işlem menüleri arasında bulmak yerine hızlı bir arama motoru ile aradığınızı hızlıca bulabilirsiniz. Arama motoru olan bir stok yazılımı onun iyi ve köklü bir yazılım olduğunu gösterir. Zira arama motorunda çıkacak sonuçların derli toplu olması gerekir ve bu da ciddi bir alt yapı ve tecrübe gerektirir.

en iyi depo stok programı

Hızlı Erişim Menüleri

O ekran benim bu ekran senin gezmektense aynı ekrandan bir diğer işlemi kolayca yapabilmek ciddi bir konfor sağlar. İşlem hızınızı ne kadar artırabileceğinize inanamazsınız.

en kolay depo stok programı

Kısayol Tuşları

Bilen bilir kısayol tuşları hayat kurtarır. Belli bir zaman sonra o kısa yol tuşlarına öyle bir bağımlı kalırsınız ki başka bir yazılım kullanmak hiç içinizden gelmez. Tabi bu gerçekten işinizi gören bir stok takip yazılımı için böyledir.

Benzer Yazı:  MES (Üretim Yürütme Sistemi) Nedir?

Mobirise

Peki ya Mobil Ara yüzler?

Mobil ara yüzlerin kullanıcı dostu olması da çok önemlidir tabi ki. Hızlıca sipariş alabilmeli, irsaliye fatura keserken kolayca işleminiz yapabilmelisiniz. Depo stok çıkışı yaparken mobil kameranızdan barkodlarınızı kolayca okutabilmelisiniz. Diğer el terminali cihazlarında stok programı kullanabilmelisiniz.

no images were found

İşte tüm bu kriterleri bünyesinde toplayan bir stok takip yazılımı bizim nezdimizde en iyi stok takip yazılımıdır. Aynı zamanda en iyi stok takip yazılımı olabilmek aynı zamanda en kolay stok takip programı olmayı da gerektirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DİA'yı denemek ister misiniz?
DİA'yı denemek ister misiniz?