DİA Kontör Yükleme – Kontör Fiyatları

DİA’da Kontör Nasıl Yüklenir?

DİA kontör satışını doğrudan kullanıcı firmaya gerçekleştirmektedir. Her hangi bir aracı üzerinden yada bayisi üzerinden kontör satışı yapmamaktadır. Kontör satın alma işlemi de sahip olduğunuz DİA paneli üzerinden kredi kartı ve banka havalesi seçenekleri ile gerçekleştirilmektedir. Satın almayı gerçekleştirdiğiniz anda kontörleriniz doğrudan sisteme yüklenmektedir. 

DİA Kontör Yükleme Paneli

Kontör yüklemek için kullandığınız DİA panelinde ana ekranda arama bölümüne “Kontör” yazınız. Arama sonuçlarında “Kontör Hareketleri <msj1900>” ekranına tıklayınız.

 

Karşınıza kontör hareketlerinin ve bakiyenizin görüntülendiği alttaki ekran görüntülenecektir. Alttaki “Kontör Yükle” butonuna basarak ilerleyiniz.

Kontör Yükleme ekranında satın almak istediğiniz kontör paketini seçerek ilerleyebilirsiniz. DİA Kontör Fiyatları bu ekranda paketlere göre görüntülenmektedir. Üstteki “Ödeme Şekli” seçimini değiştirerek “Havale ile Ödeme” seçeneğini seçebilirsiniz. 

Kontör Satın Alma Ekranı

Satın almak istediğiniz DİA Kontör paketini seçtikten sonra bir sonraki adımda sistem ödeme işlemini gerçekleştirmenizi isteyecektir. Ödemenizi gerçekleştirdiğinizde ise satın aldığınız kontörler panelinize yansıyacaktır.

 

DİA Kontör Fiyatları

DİA Kontör fiyatları bilgisine üye müşteri firma doğrudan kendi paneli üzerinden ulaşabilmektedir. Satın aldığınız kontör adedine göre birim fiyatlar değişiklik göstermekle birlikte olup 1 Ocak 2023 tarihi itibariyle paketlerin birim fiyatları 0,504 TL’den başlayan bir ücretlendirmeye sahiptir.

Benzer Yazı:  Power BI Açılımı Nedir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DİA'yı denemek ister misiniz?
DİA'yı denemek ister misiniz?