Ödüyo Bayi Tahsilat Sistemi

Ödüyo, birlikte çalıştığınız müşteri veya bayilerden ihtiyacınız olan tahsilatları kolay ve hızlı bir şekilde almanıza yardımcı olan bir ödeme sistemidir. Fiziksel satış noktası, çek veya nakit gibi geleneksel tahsilat yöntemlerini bırakıp sisteminize uyarlanabilen özelliklere sahip tamamen yeni bir teknoloji sunmaktadır. Ödüyo’nun zengin ödeme seçenekleriyle SMS ve e-posta göndererek 7/24 kesintisiz ödeme alabilir ve müşterilerinize hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Bayi tahsilat sisteminin kurulmasındaki amaç, işletmelerin para toplamasını kolaylaştırmak, nakit akışını izlemek ve ödemelerin gecikmeden alınmasını sağlamaktır. Ayrıca gereksiz emek ve zaman israfını ortadan kaldırmaktır. Sahip olduğu işlevler ve özellikler nedeniyle size birçok fayda sağlar. Tedarikçi ve distribütörlerin Ödüyo bayi tahsilat sistemini tercih etmelerinin en önemli nedeni, ödemelerin zamanında tahsil edilmesini, muhasebe ve finans departmanlarının hatasız olmasını sağlamaktır.

Ödüyo bayi tahsilat sistemi, nakit akışınızı düzenlerken bayilerinizden zahmetsiz ve güvenli bir şekilde tahsilat yapmanızı sağlayan profesyonel bir yazılım hizmetidir. Bayi ağınızda çok sayıda şirket olabilir ve bunların hepsi müşterilerinin kredi kartlarını kabul edecek uygun donanıma sahip olmayabilir.

Ayrıca, bayilerinizin kredi kartı taksitlerini işlemek için yeterli kaynağı olmayabilir ve bunun sonucunda tüketicileriniz kaybedilebilir. Bu noktada Ödüyo bayi tahsilat sistemi devreye girerek bayilerin ana işletmenin sanal POS’unu kullanmalarına olanak tanır. Bayiler tüm ödemelerini Ödüyo’nun ana işletmeye ait sanal POS’u üzerinden yapmaktadır.

Alt bayiler, ana şirketin imkanları çerçevesinde çeşitli sanal POS’lardan nakit ve taksitli işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebilmektedir. Ödüyo bayi tahsilat sistemlerine firmalar istedikleri kadar bayi ve alt bayi tanımlayıp onaylayabilmektedir. Sonuç olarak tüm bankaların sanal POS’unu entegre eden Ödüyo sistemi ile tüm bayi ve alt bayileriniz müşterilerine profesyonel ödeme hizmeti verebilmektedir.

Nasıl kullanılır?

Ödüyo kullanmaya karar veren firma için firmaya özel ödeme sayfası açılır. Bu web sitesi şirketin tahsilat yapacağı müşteri ve bayi kayıtlarına ulaşmasını sağlar. Para tahsil etmek istediği müşteri veya bayilerine seçtiği ödeme seçenekleri ve türleri ile sms ve e-posta bildirimleri gönderebilir. Ödeme bildirimi alan müşteriler ve bayiler, kendi seçtikleri bir kartla ödeme yapmak için gelen bağlantıyı kullanır. Tahsilat makbuzu, ödemeyi yapan kişiye ve ödemeyi yapan firmaya ödeme yapılır yapılmaz verilir. Firma bu şekilde tahsilatlarını görebilecek ve takip edebilecektir. Ödeme bildirimi beklemeden dilediği zaman ödeme yapmak isteyen müşteri veya bayiler, ödemelerini firma sayfasından yapabilir ve ödemelerini kolay bir şekilde takip edebilir.

Benzer Yazı:  Girişimci Günlüğü: Şahıs Şirketi ile Limited Şirket Arasındaki Farklar

Avantajlar nelerdir?

-Herhangi bir banka sanal POS’u ile entegre bir sistem olan Ödüyo ile tüm tahsilatlarınızı zahmetsizce teslim alabilirsiniz.

-Ödemeleriniz için iş günlerini beklemek, bankanın açık olmasını beklemek gibi sorunlarınız asla olmaz

-Yapısı sisteminize özel olduğundan tahsilatlarınızı takip etmeniz gerekli değildir ve zamandan tasarruf edersiniz.

-Birçok ödeme seçeneği ile tahsilatlarınızı düzenleyebilir, müşterilerinize veya bayilerinize özel avantajlar sağlayabilirsiniz.

-Ödeme planlarınızı SMS veya e-posta ile gönderebilir ve hemen tahsil edebilirsiniz.

-Geleneksel ödeme yöntemleriyle ilişkili ücretleri ve zaman kaybını ortadan kaldırabilir ve bunları daha uygun maliyetli bir alternatifle değiştirebilirsiniz.

– Birden fazla kart ile ödeme kabul edebilir, çoklu ödeme kolaylığı ile müşterilerinize veya bayilerinize rahatlık sağlayabilirsiniz. Sonuç olarak, kendinizi tercih edilen bir firma haline getirebilirsiniz.

-Aynı anda birçok tahsilat yapmak için toplu SMS veya e-posta gönderebilirsiniz.

Ödüyo bayi tahsilat sistemi nasıl kurulur?

Ödüyo bayi tahsilat sistemini kurmak için şirketinizin alan adının bir alt alanı veya yeni bir ödeme sayfası için bir alan adı oluşturulur. Bayi, alt bayi ve firmalarınızın size ödeme yapacağı sayfadır. Ardından alan adı üzerine Ödüyo bayi tahsilat sistemi yazılımı kurulur. Uluslararası ve modern teknolojik güvenlik önlemleri, açılan ödeme sayfanızı güvence altına alır. Ödeme sayfanızda 256 bit SSL kullanılmakta olup, 3D güvenlik ile işlemler tamamlanabilir. Üç katmanlı güvenlik duvarları, programların çalıştığı sunucuları korur ve üç katmanlı yedeklemeler yapılır.

Tüm bu adımları tamamladıktan sonra, 19 Türk bankasının sanal POS’unu ödeme sayfanıza entegre edebilecek ve Ödüyo bayi tahsilat sisteminizi oluşturabileceksiniz. Sahip olduğunuz veya bu teknolojiyi kullanarak bankalara başvurarak alacağınız sanal POS entegrasyonları bir iş günü içerisinde tamamlanır. Güvenli ödeme artık web sitenizde mevcuttur. Bayi ve alt bayilerinizi sistemde tanımlayarak size kredi kartı ile ödeme yapmalarını sağlayabilirsiniz.

Benzer Yazı:  Adat Nedir? Nasıl Yapılır?

Ödüyo bayi tahsilat sisteminin fonksiyonları

Ödüyo bayi tahsilat sistemi ile birlikte birçok işlem, özellik ve hak gelir. Örneğin alınan tüm ödemeler, muhasebe/ERP program entegrasyonu sayesinde kullandığınız ERP yazılımına anında işlenebilir. Kredi kartları taksitli ödemelerin yanı sıra tek seferlik ödemeler için de kullanılabilir. Dilediğiniz bayi için taksit planı ve komisyon oranını seçebilirsiniz.

Bayi tahsilat sistemi, bayilerinizin tüketicilerinden aldıkları tüm kredi kartı ödemelerini bu sistem üzerinden hesabınıza çekmesini sağlar. Bu ödemeleri bayilerinizin cari hesaplarından borçlandırabilirsiniz. Bayileriniz, mağazalarını uzaktan ziyaret eden müşterilerinizden kredi kartı ödemelerini tahsil etme ayrıcalığına sahiptir.

Sistem günün her saati çalışır durumdadır. Yani kredi kartlarından tahsilat yapmak için herhangi bir süre sınırı yoktur. Ayrıca uzaktaki müşterilerinizden de güvenli bir şekilde kredi kartı tahsilatı yapabilirsiniz.

Örnek olarak 15 bayinizden ödeme almalısınız. 15 bayinizle iletişim kurmak, e-posta göndermek vb. şeyler doğal olarak fazlasıyla zor. Ödüyo bayi tahsilat sistemi sayesinde ödemeleri gereken tutarı tek tuşla e-posta ve SMS ile gönderebilirsiniz. Mail içeriğindeki linke tıklayarak bayileriniz otomatik ödeme ayarlayabilir. Yanlış yapılan bir ödeme varsa da problem değildir. Yönetim panelindeki iptal/iade butonuna bir kez basarak alınan ödemeyi iptal/iade edebilirsiniz. Yinelenen ödemeler alabilirsiniz, yani düzenli olarak tahsilat yapabilirsiniz.

Yönetim panelinizden alınan tüm ödemeleri istatistiksel, kronolojik ve grafiksel olarak takip edebilirsiniz. Örneğin, bir yıl önce yapılmış bir ödemeye bakmanız gerektiğini varsayalım. Yönetim panelinizdeki bir özellik, ödeme ayrıntılarını saniyeler içinde almanızı sağlar. Muhasebe ve finans departmanlarındaki aşırı çalışma, zaman kayıpları ve hataların tümü ortadan kaldırılarak daha sorunsuz bir nakit akışı sağlanabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DİA'yı denemek ister misiniz?
DİA'yı denemek ister misiniz?