Neden Ucuz Muhasebe Yazılımı Tercih Etmemeliyim?

Neden Ucuz Muhasebe Yazılımı Tercih Etmemeliyim?

Eğer erp programı veya muhasebe programlarını kullanmak istiyorsanız iş yerinizde verimlilik sağlamak istiyorsunuzdur. Daha kurumsal bir yapı oluşturmak için ilk adımı atmışsınızdır. İş sürecinizi hızlandırmak, tüm ihtiyaçlarınıza çözüm bulmak istiyorsunuzdur. Siparişlerinizin, faturalarınızın, irsaliyelerinizin vb. güvende olmasını istersiniz. Peki satın aldığınız her ön muhasebe yazılımı bu kriterlere uygun mudur?

Ucuz Ön Muhasebe Yazılımlarının Verdiği Zararlar Nelerdir?

Belki de henüz küçük bir işletme olmanızdan dolayı ucuz seçeneklere yönelmek istiyorsunuz. Bu sayede kâr elde etmiş olduğunuzu düşünebilirsiniz. Fakat uzun vadede bu, iş yerinizin zararına olacaktır. Satın aldığınız ucuz ön muhasebe yazılımısorun çıkaran sisteme sahip olacaktır. Ucuz ön muhasebe programlarıyla verilerinizin güvenliği tehlikededir. Bu yazılımların işinize yaramadığını fark ettiğinizde daha güvenilir yazılımlara yönelirsiniz. İki kere satın alacağınız için kâr elde etmek isterken iş yerinize daha fazla maliyet çıkarmış olursunuz.

Seçeceğiniz Ön Muhasebe Programı Nasıl Olmalı?

Öncelikle muhasebe programını geliştiren firmanın bu konuda tecrübe sahibi olması şarttır. Bu firma, kendi altyapısını geliştirmiş olmalıdır. Şirketinizi riske atmamak için referansı, tecrübesi bol bir firma ile anlaşmalısınız. Müşteri memnuniyeti her zaman üst düzeyde olmalıdır. Seçeceğiniz firmanın kendini yaptığı işlerle kanıtlamış olmasına dikkat etmelisiniz. Verilerinizin güvenliği için en önemlisi budur.

Dia Muhasebe Yazılımının Farkı

Dia Muhasebe yazılımı, Dia Yazılım AŞ. Tarafından geliştirilmiştir. DİA Yazılım AŞ, 2004 yılında KOSGEB Teknoloji Geliştirme Desteği ile kurulmuştur. 15 yıldır sektörün ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaktadır. 3000’den fazla müşteriye, yüzlerce referansa sahiptir. Bünyesinde TÜBİTAK destekli pek çok Ar-Ge çalışması gerçekleşmiştir. Bunlar Mocop, Blue Cloud, OpenSaas çalışmalarıdır. Dia, her geçen gün güncellenen modülleri ile işletmelerin tek sistem üzerinden bütün süreçlere hâkim olmasını sağlar.

Benzer Yazı:  Fatura Hakkında Bilinmesi Gereken Temel Bilgiler

Dia Ön Muhasebe Yazılımının Fiyat Performans Oranı Yüksektir!

Dia ön muhasebe yazılımı pratiktir. Her yerden ulaşabilirsiniz. Bulut sistemi ile çalışır. İstediğiniz cihazdan muhasebe verilerinize erişebilirsiniz. Siparişlerinizi hızlıca alabilir, kolayca irsaliye vb. işlemlerinizi halledebilirsiniz. Daha ucuz ve kurumsal olmayan ön muhasebe programları kullanışsızdır. Dia Ön Muhasebe ise 15 yıllık tecrübesi ile iş yerinizin aradığı çözümleri size sunar. Başka bir ön muhasebe yazılımına tekrar masraf yapmak zorunda kalmazsınız. Ucuz ön muhasebe yazılımları bu duruma sebep olacağı için iş yerinizin zararınadır. Dia, verdiği hizmete sonuna kadar güvenmektedir. Bu sebeple müşterilerine 30 gün ücretsiz deneme hakkı tanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DİA'yı denemek ister misiniz?
DİA'yı denemek ister misiniz?