Sahadaki Ekibinizin, Satışlarını Takip Etmenin Yolları!

Saha satışı yapan ve özellikle çok sayıda firmaya yönelik satış aktiviteleri gerçekleştiren şirketler için sahadaki ekiplerinin, satışlarını mobil cihazlar üzerinden anlık takibi önem kazanmaktadır. 

Mobil saha satış
Mobil saha satış

Günümüzde ve gelecekte iletişimin gücü ve önemi artmaya devam ederken, internet’in ve mobil cihazların yaygın olarak kullanımıyla alternatif iletişim mecralarının ortaya çıkışı, her iş alanında olduğu gibi satış alanında ve saha çalışmalarında da etkili rol oynamaktadır. 

Satış ağı geniş olan şirketler hem zamandan tasarruf sağlamak hem de çalışanlarının verimliliğini arttırmayı hedefleyerek planlarını bu yönde geliştirip en uygun mobil yazılımları kullanmalıdırlar. DİA Mobil ile sahadaki ekibinizin, görev tanımlamalarını yaparak mobil cihazlarınız üzerinden kolaylıkla takip edebilirsiniz. 

DİA Mobil ile sunulan onlarca özellikten bir tanesinin önemi de bu noktada ortaya çıkmaktadır. Çok yönlü olarak kullanabileceğiniz bu sistemi plasiyer takip programı olarak da kullanabilirsiniz. 

Tüm satış süreçlerinizi mobilden yönetin takip edin!

DİA Mobil ile Neleri Takip Edebilirsiniz?

Görülmeyeni planlamak, yönetmek ve geliştirmek çok zordur. İşte bunun için şirketler, fırsatları hızla satışa çevirerek maliyetleri düşüren akıllı bulut bilişim teknolojisini kullanan DİA Mobil Erp ile, zaman ve mekan fark etmeksizin mobil cihazlar üzerinden kolaylıkla işlerinizi planlamanızı, yönetmenizi ve takip etmenizi sağlamaktadır. 

Mobil erp

  • Kolay ve hızlı öğrenilebilen pratik arayüzü, tamamen online olan masaüstü sistemler ile tam entegrasyonlu, sıcak-soğuk satışlarınızda plasiyerleriniz araçta fatura kesebilir ve sipariş alımı yapabilir.
  • Verilen siparişlerin depo üzerinden mal kabulü yapılabilir ve depodan alım irsaliyeleri girilebilir.
  • Stok durumu ve hareketleri kontrol edilerek satış esnasında barkod veya kod üzerinden stok fiyat incelemesi yapılmasına imkan sunarak, satışların hızlı yapılması sağlanabilir.
  • Sahadan alınan tahsilatların ve ödemelerin takibi yapılabilir.
  • Seri numara okutularak satış yapma imkanı sağlanabilir.
  • Cari hesap ve ekstrelerin kontrolü sağlanabilir.
  • Departman ve personel görevleri oluşturarak belirlenen rotalardaki müşterilerin ziyaretlerinin takibi ve yapılan ziyaretlerin notlarının analizleri yapılabilir.
  • Yeni arıza kaydı açma ve tüm servis süreçleri mobil cihazlar üzerinden yönetilebilir.
  • Tüm raporların anında e-posta ile gönderilmesi sağlanabilir. 
Benzer Yazı:  DİA Yazılım Yorumları

DİA Mobil ile sahadaki ekibinizi takip ederek, stoklarınızı, müşterilerinizi ve saha ekiplerinizi yönetin! Siz sadece işinizi büyütmeye odaklanın! 

DİA Mobili incelemek için tıklayınız. Tüm ERP Programı Çözümleri için tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DİA'yı denemek ister misiniz?
DİA'yı denemek ister misiniz?