E-Tahsilat Sistemlerinin Avantajları

Teknolojinin hızla gelişmesiyle beraberinde pek çok yeniliği getirmiştir. Kolay ve hızlı bir şekilde ödemelerinizi tahsil edebilmenize imkan veren sistemimizle hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Kredi kartı, tek çekim, taksitle ödeme işlemleriyle tahsilat işlemlerinizi anında gerçekleştirebilirsiniz. Nakit akışlarınızı kontrol altında tutabileceğiniz sistemimizle vadesi geçmiş, ileri tarihli alacaklarınızın takibini de yapmanız mümkündür. E-tahsilat sistemimizle takiplerinizi gerçekleştirebileceğiniz gibi olası sorunlarda iptal ve iade işlemlerinizi de gerçekleştirebilirsiniz. Olası sorunlarda e-tahsilat iptali işlemleriniz tek tuşla saniyeler içinde gerçekleşmektedir. Ödeme günü yaklaştığı zaman müşterilerinize sms veya e-posta yoluyla bildirim göndermeniz de mümkündür.

Tüketicilerden, abonelerden, bayilerden, müşterilerden internet siteleri üzerinden tek çekimle veya taksitli kredi kartı tahsilatı gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartıyla online tahsilat veya e-tahsilat bayilerden, carilerden, alt bayilerden, kurumsal müşterilerden vs. tahsilatları gerçekleştirmek amacıyla kullanılır. Bunlara ek olarak site, okul, dernek, apartman, sanayi siteleri, spor kulübü, kolejler gibi kurumların düzenli veya düzensiz ödemelerini müşteriler veya üyelerin kredi kartlarından almak için kullanabilirsiniz.

Tüm Yönleriyle E-Tahsilat Sistemi

Kredi kartlarından taksitli çekim, dövize endeksli ve taksitli çekim yapılması mümkündür. Alınan ödemelerde bankalar bazında, tarih bazlı ödeme raporları elde edebilirsiniz. Yanlış ödemeler gerçekleşirse e-tahsilat sistemiyle iptal etmeniz, iade etmeniz kolaylıkla mümkündür. E-tahsilat işlemlerinizi size özel yönetim panelinden kolaylıkla yönetebilirsiniz. İstatiksel verileri ayrıca grafiklerle takip edebilirsiniz. Alınan her ödemeyi anlık şekilde takip etme imkanınızın yanı sıra geçen yıllara ait ödeme bilgilerinizi de anlık olarak listeleyebilirsiniz. E-tahsilat sistemleri üst düzey güvenlik önlemleriyle gerçekleştiği için ödemelerinizi kolaylıkla, tek panelden yapabilirsiniz. Tek başvuruyla müşterilerinizle fatura, ürün, hesap ekstresi paylaşmanız mümkündür. Online tahsilat işlemleri ve satış işlemlerinizde başka hiçbir işleme gerek olmadan kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Bayilerde Online Tahsilat İşlemleri

Bayiler ve alt bayilerin de hayatını oldukça kolaylaştıran e-tahsilat sistemleri çeşitli sorunların önüne geçme imkanına sahiptir. Ana bayiler alt bayilere özel olarak şifre ve kullanıcı adı oluşturabilir. Alt bayiler kullanıcı bilgileriyle sistemlerimize giriş yapabilir ve cari ödemelerini sanal POS sistemleri üzerinden tahsil etme şansına sahip olabilir. Sanal POS sistemleri üzerinden taksitli ödeme yapma imkanları olduğu için alt bayiler satış konusunda da avantajlı konuma geçme imkanını yakalayabilir. Alt bayilerle bayiler ve müşterileri halka oluşturabilir, tahsilat işlemlerini gerçekleştirebilir. E-tahsilat ödemesi nasıl yapılır sorusuna ana bayiler alt bayileri gruplandırabilir ve ödeme yapılacak sanal POS seçimlerini gerçekleştirebilir cevabını verebiliriz.

Benzer Yazı:  Online Ödeme Sisteminin Kolaylıkları Nelerdir?

E-Tahsilat Sistemlerinin Avantajları

Tahsilat problemlerinizi ortadan kaldıran teknolojimizle ödemelerinizi tahsil etmede zorlanmadan rahat bir nefes alabilirsiniz. E-tahsilat girişi yaparak sistemlerimizi kullanabilirsiniz. E-tahsilat sistemlerinin avantajları şu şekilde sıralanabilir:

●Ödemelerinizi hızlı, kolay bir şekilde gerçekleştirir.
●İleri tarihli ya da vadesi geçen alacakları kolaylıkla takip etme şansınız olur.
●Ödemelerinizi garanti altına almanızı sağlar.
●Zamandan tasarruf etmenizi sağlar.
●İstediğiniz zaman kredi kartıyla tek çekim veya taksitle ödeme işlemleri gerçekleştirmenizi sağlar.
●Senet ve çek gibi sıradan yöntemler yerine tahsilatlarda sorun yaşamadan işlemlerinizi gerçekleştirmek için e-tahsilat sistemini tercih edebilirsiniz.
●EFT ve havale yöntemlerinde işlemler için zaman kaybı yaşama, masraf ödeme riskiniz varken e-tahsilat sistemlerinde bu risk yoktur.
●Mobil uygulamalarla 7/24 istediğiniz yerden ödemeler gerçekleştirebilirsiniz.
●Nakit akışlarınızı kontrol altına alabilirsiniz.
●Ödeme zamanınız geldiği zaman müşterilerinize sms yoluyla ve e-postayla ödemelerinizi tekrar hatırlatma şansına sahip olabilirsiniz.
●E-tahsilat sistemleri sayesinde hatalar en alt seviyeye iner.

ERP Entegrasyonuyla Sorunsuz Sistemler

Tüm işlem hareketleri ERP entegrasyonuyla otomatik şekilde muhasebe kayıtlarına işlenmektedir. E-tahsilat nasıl yapılır ödemeler izlenebilir mi sorusuna gerçekleşen ödeler yönetim panelleri üzerinden sürekli takip edilebilir cevabını verebiliriz. İşlem dökümleri, raporlar analiz açısından da kolaylık sağlamaktadır. Ödeme işlemlerinizi tek kullanımlık şifrelerle kolaylıkla yapabiliriz. Kredi kartıyla ödeme gerçekleştirmenizin yanında kart sahiplerinin telefonlarına şifreler de gönderilmektedir. Gelen şifrelerle ödeme işlemleri güvenli şekilde gerçekleşmektedir.

Bayilerde E-Tahsilat Kullanımı

E-tahsilat sistemlerinin bayiler açısından yararları oldukça fazladır. Hayatı kolaylaştıran e-tahsilat sistemleriyle şu avantajları elde edebilirsiniz:

●Zamandan tasarruf sağlarsınız.
●Gelişmiş raporlamalarla maliyetlerde takip kolaylığı sağlayabilirsiniz.
●İade ve iptal durumlarını tek panelden yapma şansına sahip olursunuz.
●Kart saklama hizmetleriyle tekrarlayan ödemeler almayı sağlayabilirsiniz.
●POS cihazı kullanmanız gerekmez.
●İnternet olan her ortama ulaşır ve kullanılabilir.
●Online tahsilat sistemi taksitli veya peşin şekilde ödeme alma ve ödeme kolaylığı sağlar.

E-Tahsilat İşlemleri Güvenilir Midir?

Sitemiz üzerinden yapacağınız e-tahsilat işlemlerini güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Online tahsilat işlemleri sitemizde üst düzey veri güvenliği sağlanarak yerine getirilmektedir. Müşterileriniz internet üzerinden alışveriş yapar gibi sizlere ödemelerini bu şekilde kolaylıkla, güvenli şekilde yapabilir. Tahsilatlarınızı bu şekilde güvence altına almanız da mümkündür.

Benzer Yazı:  Oto Servis Programı Nedir ?

Müşteri Sayınızı Artırmak İçin E-Tahsilat Sistemleri

Ülkemizde milyonlarca kişi kredi kartı kullanmaktadır. Nakit şekilde ödeme yapması mümkün olmayan müşteriler ve bayiler e-tahsilat sistemleri ile kazanç elde etmektedir. Fiziksel pos almayan, alamayan bayilerin müşterilerinden de bu sistem sayesinde kredi kartları aracılığıyla ödeme alınmasını sağlamak mümkündür.

Cepten E-Tahsilat İşlemleri Nasıl Yapılmaktadır?

E-tahsilat sistemlerini internete bağlanabilen tüm cihazlarla uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Bu sayede müşteriler, bayiler, ödeme alacak kuruluş ve kurumlar, akıllı cep telefonları, bilgisayarlar, tabletler, diğer tüm cihazlarla ödemelerinizi alabilirsiniz. Örnek verecek olursak bayiniz ödeme yapmak isteyip ödeme yapacağı banka yoksa ve internet bankacılığı da kullanmıyorsa da ödemelerini e-tahsilat sistemiyle kolaylıkla gerçekleştirebilir. Müşterilerinize vereceğiniz ödeme adreslerine giriş yapabilir, saniyeler içinde kredi kartıyla ödeme yapabilirler. Sıradan tahsilat yöntemlerinde ödemeler yanlış yapıldığı zaman iadeler ve iptaller yapılabilmesi zor olmaktadır. Müşterilerle ve bankalarla sürekli bir faks ve telefon trafiği yaşanması gerekmektedir. E-tahsilat ödemelerinde sistemlerde yaşanan olası hatalar ve problemlerde tek tuşa basılarak iade ve iptaller yapılabilir.

Sanal Poslarla E-Tahsilat İşlemlerinde Kolaylık

Online ödemeler yapılabilmesi için bankalardan alınan sanal posun kullanılması gerekir. E-tahsilat sistemi sayesinde tüm ödemeler tek kaynakta toplanabilmektedir. Bayilerinizden, müşterilerinizden kredi kartı tahsilatlarınızı sistemimiz üzerinden kolaylıkla, kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz. Bayiden alınan ödemeler cari hesaplara işlenebilir ve bayiler alt bayi zincir tahsilat sistemi oluşturabilir. E-tahsilat sistemleri en çok bayiler tarafından kullanılmaktadır. Bayiler ve alt bayilere kolaylıklar sağlamaktadır. E-tahsilat bayilere özel komisyon oranları ve tek çekim seçenekleri belirlemenize de imkan vardır.

İş Yükünüzü Azaltmak İçin E-Tahsilat

Teknolojinin faydalı uygulamalarından olan e-tahsilat işlemleriyle alınan ödemeleri otomatik şekilde kullandığınız ERP programlarına aktarmanız mümkündür. Bayiler ve alt bayilere kolaylıklar sağlayan e-tahsilat uygulamaları şirketinizin ve sizlerin yükünü azaltmaktadır. Ülkemizde bulunan muhasebe uygulamaları ile uyumlu şekilde çalışabilirler. Müşteriler ve bayilerden alınan ödemelerle otomatik şekilde muhasebe programına aktarılması mümkündür. Aynı zamanda müşteri ve bayiler cari hesaplarını sistem sayesinde çekerek müşterilerine e-posta ve sms yoluyla ödeme bilgisi gönderebilir, ödeme yapmalarını sağlayabilir.

Neden Biz?

Dijital dönüşüm projelerinde standartları oluşturduğu kendi iş süreçlerine sahip olan e-tahsilat sistemlerimizle işlerinizi kolaylıkla yürütebilirsiniz. E-tahsilat sistemimizin avantajları şu şekilde sıralanabilir:

●Hızlı tahsilat,
●Online tahsilat,
●Tüm bankalarla çalışma,
●Ödeme hatırlatıcı,
●Detaylı raporlama,
●Anında ödeme iadesi,
●DİA entegrasyonu,
●Bayi ve alt bayilerle e-ticaret imkanı

Detaylı Bilgi Almak ve Ödüyo Online Tahsilat Paketlerimizi İnceleme İçin Tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DİA'yı denemek ister misiniz?
DİA'yı denemek ister misiniz?