DİA Yazılım Bayisi

DİA Yazılım 2004 Yılı’ndan bu yana tamamen bulut alt yapısı ile ERP Yazılımlarını bayileri aracılığı ile müşterilerine hizmet vermektedir. DİA ilk yıllarında doğrudan müşterilerine hizmet verirken 2010-2015 yılları arasında hızlıca bayi yapılanmasına giderek bu yıllardan sonra DİA, müşterilerine yalnızca bayileri aracılığıyla hizmet vermeye devam etmiştir. 

DİA Yazılım Türkiye genelinde 300’e yakın bayi ile müşterilerine hizmet vermektedir. DİA Yazılım bayilerini ciddi eğitimlere tabi tutarak onları kendi alanlarında sertifikalandırmaktadır. Her DİA Yazılım Bayisi kendi alanına göre Muhasebe Yönetimi, Finans Yönetimi, Stok Depo ve Envanter Yönetimi, Personel ve Bordro Yönetimi, Üretim Yönetimi, Teknik Servis, Otel ve Restoran Yönetimi gibi eğitimler ve sınavlardan geçmektedir. Bu eğitimler ile DİA Yazılım Bayileri aracılığı ile verdiği hizmetin kalitesini artırmayı hedeflemektedir. DİA ayrıca müşteri ihtiyaçlarına göre dikey çözümler geliştiren Çözüm Ortaklarına sahiptir. DİA Yazılım Çözüm Ortakları DİA’ya entegre çözümler üreterek DİA ticari yazılım bayilerinin müşterilerine çözümler sunabilmesi için zengin bir çözüm kütüphanesi oluşturmaktadır. 

DİA Yazılım Ankara – İstanbul Bayi

Mavvo Bilişim olarak müşterilerimize DİA Kurumsal Yönetim Sistemi’nin danışmanlığı, implementasyonu ve eğitimi noktasında DİA yazılım Ankara ve İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde hizmet vermekteyiz. DİA Yazılım’ın hem yetkili bayisi hem de çözüm ortağı olarak Endüstri Mühendisleri, Bilgisayar Mühendisleri, Power BI ve İş Zekası Uzmanları’nın içinde bulunduğu yaklaşık 10 kişilik ekip ile faaliyet gösteriyoruz

2022’de aldığımız DİA Bayi Ödülleri

DİA En Başarılı Enterprise Proje Ödülü

DİA En İyi Destek Ekibi Ödülü

DİA Anadolu Bölge En Başarılı İş Ortağı – Bayi Ödülü

DİA En İyi Pazarlama Ödülü

Ankara ve İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin neresinde olursanız olun DİA Kurumsal Yönetim Sistemi için profesyonel destek almak isterseniz Hizmetlerimize, Referanslarımıza ve Uzman Kadromuza göz atabilir, iletişim formumuzu doldurarak yada 0850 885 0636 telefon hattımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Benzer Yazı:  E-Ticarette Muhasebe & ERP Programı Entegrasyonu Nasıl Yapılır?

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DİA'yı denemek ister misiniz?
DİA'yı denemek ister misiniz?