DİA ODTÜ Teknokent Ziyaretimiz

DİA ODTÜ Teknokent Ziyaretimiz

Geçtiğimiz dönemde yeni projelerine hız kazandıran Dia ODTÜ Teknokent Yazılım Geliştirme Ofisi önümüzdeki dönemde yeni kullanışlı ERP araçlarıyla yeni sürüm güncellemesini çıkarmaya hazırlanıyor.

Biz de Mavvo Bilişim Dia Kurumsal Yönetim Sistemi Çözüm Ortağı olarak Dia Yazılım Geliştirme Ofisini ziyaret ettik. Bizi ziyaretimiz boyunca yalnız bırakmayan Dia Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Öztosun Bey karşıladı. Dia ERP’ nin bir çok iyi özelliğinden bahsettiğimiz söyleşide, ileriki dönemlerde Dia ERP‘ de bizi nelerin beklediği hakkında konuştuk. Her ay yeni bir sürüm çıkartan Dia ERP yeniliklerine hız kesmeden devam edecek. Yeni arayüzlerin ve kullanışlı araçların bizi beklediğinin sisyallerini veren Öztosun, Phyton’ un bazı gelişmiş imkanlarının daha fazla kullanılacağından bahsetti.

Dia ziyaretimizin bir diğer gündem konusu ise çözüm ortaklarının sektördeki konumu ve önemi oldu. Hızla büyüyen ve satışlarını giderek katlayan Dia Yazılım çözüm ortaklarını da kendiyle birlikte büyütme yolunda stratejik adımlar atmaktadır. Mavvo Dijital Dönüşüm Merkezi olarak biz de üzerimize düşen görevin bilinciyle iyi hizmet verme, kurumsallaşma ve markalaşma yolunda ciddi adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Bu sayede birbirimize yoldaş olduğumuz Dia Yazılım ile birlikte büyüyor geleceğe daha sağlam adımlar atıyoruz.

Yazılım ofislerini de gezdiğimiz ziyaretimiz de Dia Yazılım’ın bizi güzel ağırlamasından çok hoştun kaldık. Ziyaretimiz sonunda Dia Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Öztosun Bey bu ziyaretimizden dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. Buradan bir kez daha bizleri ağırladıkları için Dia Kurumsal Yönetim Sistemleri yazılım ekibine ve Ümit Bey’e şükranlarımızı iletiyoruz.

Benzer Yazı:  DİA Partners Day - En İyi İş Ortağı Ödülü Mavvo'ya

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DİA'yı denemek ister misiniz?
DİA'yı denemek ister misiniz?