Çankaya Üniversitesi’nde ERP Dersleri Mavvo Tarafından Yürütülüyor!

Mavvo olarak Çankaya Üniversitesi’nin 2020 Bahar Dönemindeki Endüstri Mühendislerine verilen Üretim Bilgi Sistemleri ERP uygulama derslerini DİA üzerinden yürütüyoruz!

 

Geçtiğimiz yıl Times Higher Education World University Ranking sıralamasında Türkiye üniversiteleri arasında 1. Sırada, Dünya Üniversiteleri arasında 12. Sırada yer alan Çankaya Üniversitesi‘nin Endüstri Mühendisleri’ne zorunlu laboratuvar dersi olarak verdiği Üretim Bilgi Sistemleri dersleri DİA Erp üzerinden işlenmeye başladı.

 

no images were found

Covid-19 virüs salgını yüzünden bu yıl online olarak gerçekleştirdiğimiz derslerde DİA Erp üzerinden şirketlerin Satış Yönetimi, Tedarik Zinciri Yönetimi, Finans Yönetimi, Ürün Ağacı Yönetimi, Üretim ve Rota Yönetimi, Malzeme İhtiyaç Planlama (MRP) gibi iş süreçlerini ERP yazılımlarında nasıl yönetebileceklerini anlatıyoruz. 

Bu vesile ile bize Endüstri Mühendisi arkadaşlarımızla buluşma fırsatı verdiği için Çankaya Üniversitesi’ne ve süreçte sağladığı katkılarından dolayı DİA Yazılım‘a teşekkür ederiz…

Benzer Yazı:  DİA Yazılım 2021'in Yıldızı Ödülü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DİA'yı denemek ister misiniz?
DİA'yı denemek ister misiniz?