As Rs Otomatik Depo Sistemi Nedir?

As/Rs Otomatik depo sistemi ile depolama işlemleri bilgisayar ile kontrol edilir.

As/Rs, İngilizce açılımı “Automated Storage and Retrieval System”dir.  Bunun Türkçe karşılığı “Otomatik Depolama ve Boşaltma Sistemi”dir.

Otomatik depo sistemi teknolojisi ile bilgisayarlar; yüklerinizin raflarda depolanması, düzenlenmesi, boşaltılması, sipariş toplama vb. süreçlerinizi yönetirler. As/Rs otomatik depo sistemi yüksek irtifa depo rafları ile kullanılır. Bu rafların yüksekliği 40 metreye kadar uzanabilir. Deponun bütün noktaları barkodlar ve sensörler tarafından algılanır. Bütün bilgileriniz bilgisayar sistemine gerçek zamanlı olarak işlenir.

Stok ve Depo Çözümlerimiz için bize 0850 885 06 36 telefon numarasından veya iletişim formunu doldurarak ulaşabilirsiniz.

Hangi Firmalar Kullanabilir?

As Rs otomatik depo sistemi, genelde büyük hacimli ağır yükler için kullanılmaktadır. Yoğunluğun fazla olduğu dar alanlar için etkili çözümler sunmaktadır. Bunun yanı sıra küçük ve orta hacimli yükler için de özel olarak tasarlanabilmektedir. Depolama, sevkiyat, ürün yükleme-indirme vb. süreçlerde maksimum verim elde etmek isteyen bütün firmalar As/Rs Depo Sistemini kullanabilirler. Bu teknoloji ile firmanızın kurumsal bir karakter edinmesi için bir adım daha atmış olursunuz. Günümüzün son teknolojisi ile tasarlanan bu sistem ile kârınızı arttırabilirsiniz.

As Rs Otomatik Depo Sistemi Nasıl Çalışır?

  • İşlemler için otomatik depo araçları, konveyör sistemler ve gerek duyulduğunda vinçler kullanılır.
  • As/Rs Otomatik Depo Sistemi insansız olarak çalışan bir sistemdir.
  • Depo alanlarının yüksekliğinden maksimum olarak fayda sağlanır.
  • Bakım maliyeti düşük bir sistemdir.

Faydaları Nelerdir?

As/Rs sistemi öncelikle depo alanından maksimum verim almanızı sağlar ve bu sistem ile yüksek depo hassasiyeti elde edersiniz. Stoklarınızı gerçek zamanlı olarak hiçbir fire olmaksızın kontrol edilebilirsiniz. As/Rs Sistemi sevkiyat işlemlerinize hız kazandırır. Yanlış sevkiyat yapma ihtimaliniz bu teknoloji ile çok düşüktür. As/Rs Otomatik Depo Sistemi, ara stokların azalmasına yardımcı olur. Ürünlerinizin taşıma maliyetleri bu sistem ile önemli ölçüde azalmaktadır. Bunun yanı sıra işletme masrafları ve bakım masrafları önemli ölçüde azalmaktadır.

Benzer Yazı:  Stok Yönetimi Nasıl Yapılır?

Çağımızın teknolojisi ile yetersiz depolama tehlikesi ortadan kalkar ve maksimum verimi elde edersiniz. As/Rs Sistemi, depolama ve boşaltma işlemlerini hızlı halletmek isteyen firmalara bu imkânı azami ölçüde sağlamaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DİA'yı denemek ister misiniz?
DİA'yı denemek ister misiniz?