Local Server Kullanımının Sakıncaları ve Sıkıntıları

Bulut Erp ile Verileriniz Güvendedir

Local Server kullanımının en büyük sakıncası verilerinizin güvenliğinin tehdit altında olmasıdır. Local servis kullanıcıları, siber saldırılarda verilerini kaybetme riski altındadırlar. Bunun yanı sıra işletmelerde yedekleme hataları sık sık yaşanmaktadır. Donanım arızası gibi teknik sorunlar da çok sık yaşanan sorunlardandır.

Bulut Erp yazılımı, işletmenizi ve sizi bu gibi tehditlerden korur. Verileriniz anında yedeklenir ve yüksek güvenlik tedbiri altında korunur. Verilerinize her an her yerden, istediğiniz cihazdan erişebilirsiniz. Bulut Erp Programı ile her şey kontrolünüz altındadır. Bulut teknolojisini kişisel hayatımızda da sıklıkla kullanmaktayız. Mobil cihazlarımızdaki fotoğraflarımız, rehberlerimiz vb. pek çok veri bulut teknolojisi ile yedeklenmektedir. Bulut teknolojisi ile verilerimizin kaybolmalarının imkânı yoktur.

Bulut Erp Ekonomi Dostudur Local Server Masraflıdır

Bulut Erp ile veri merkezlerindeki tüm Erp verileriniz yüksek güvenlik tedbirleriyle korunur. Böylece server, donanım, firewall, güvenlik cihazı ve yedekleme cihazlarına ihtiyaç duymazsınız. Verileriniz için depolama ve koruma maliyetiniz minimuma inmiş olur. Bulut Erp Yazılımı tasarruf etmenizi sağlar. Ekonomi dostudur.

Local server ise sürekli sorunlara gebedir. Veri kayıpları ve teknik arızaları düzeltmek için ekstra harcamalar yapmanız gerekir. Verilerinizi kurtarmak isterken büyük maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Local server kullanımı bütçe dostu olmadığı gibi işlevsel de değildir.

İstediğiniz Her Yerden Ulaşma İmkânı

Online Erp sayesinde istediğiniz zaman istediğiniz cihazdan verilerinize ulaşabilirsiniz. Bulut sistemi internet üzerinden çalışır. Online bir sistemdir. İçinde bulunduğumuz çağa en uygun veri saklama yöntemidir. Sadece yazılımı indirerek kullanıcı adı ve şifrenizle online bağlantı sağlayabilirsiniz.

 Lokal serverlarda olduğu gibi ekstra bağlantı araçlarına ihtiyaç duymazsınız. Bulut Online Erp, her türlü teknolojik cihaz ile uyumludur. Tek bir mekâna bağlı kalmanız gerekmez. İşlerinizde hantallıktan kurtulur, işlemlerinizi daha pratik bir şekilde halledersiniz.

Benzer Yazı:  Power BI Nedir? - Power BI Nasıl Kullanılır?

Bulut Erp Güvenlidir

Bulut Erp hizmeti profesyonel bir çözümdür. Firmalar bu teknoloji alanında uzmandırlar. Sizin local serverınız için alacağınız önlemlerden daha fazlasını almak için çalışmaktadırlar. Bu açıdan verilerinizi güvenle emanet edebilirsiniz. Local server kullanımında ise verileriniz kaybolma riski ile karşı karşıyadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DİA'yı denemek ister misiniz?
DİA'yı denemek ister misiniz?